60 χρόνια παραγωγής

και

εμπορίας φυτοχωμάτων

Προφίλ

Η εταιρεία NITRO Έξαρχος Βασίλειος ιδρύθηκε το 1958 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με σταθερή, αξιοσημείωτη και συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας ερασιτεχνικών και επαγγελματικών υποστρωμάτων ( φυτοχώματα ).

Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες παραγωγούς και ερασιτέχνες και διατίθενται σε φυτώρια, καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει, για πάνω από 60 χρόνια υψηλό επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα της καθώς πραγματοποιούνται τακτικοί και αναλυτικοί έλεγχοι στο εργαστήριο της επιχείρησης που εξασφαλίζουν την ομοιογένεια των σκευασμάτων καθώς και την υψηλή ποιότητα όλων των υποστρωμάτων.

Η συνεργασία της με μια ομάδα ειδικευμένων εργαζομένων, η χρήση επιλεγμένων πρώτων υλών και ο πλήρης μηχανογραφημένος εξοπλισμός που απαιτούνται για τη σωστή προετοιμασία, την ανάμειξη και τη συσκευασία των φυτοχωμάτων, οδήγησαν την εταιρεία μας στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών.

Φιλοδοξούμε να είμαστε μία από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς με την παροχή καινοτόμων και οικονομικά προσιτών λύσεων.

Για τον λόγο αυτό επιδιώκουμε τη διαρκή διεύρυνση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Η εταιρεία «NITRO» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρησιακές μονάδες στον Νομό Πιερίας στον χώρο των φυτοχωμάτων  και σίγουρα μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Ελλάδας.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην περιοχή της Κατερίνης, εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχοντας δίπλα μας πεπειραμένους γεωπόνους εδαφολόγους, έχουμε καταφέρει να δώσουμε αξιοπιστία και νέα ώθηση στα ελληνικά προϊόντα.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να συνδυάζουμε την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών με την άψογη εξυπηρέτηση για να πετυχαίνουμε, κάθε φορά, άρτιο αποτέλεσμα.

Εγκαταστάσεις